2020. május 19., kedd

ÚJAT HÚZVA A RÉGÉSZETI TANSZÉKEKKEL ÉS AZ AKADÉMIÁVAL -vagy segítve a becsületes tanárokat, társakat?!

ÚJAT HÚZVA A RÉGÉSZETI TANSZÉKEKKEL ÉS AZ AKADÉMIÁVAL -vagy segítve a becsületes tanárokat, társakat?!

Azt hiszem, éppen elég nyilvánosan is felvállalni a visszaélések és azok fedezése miatt az adatokat.

Sosem haragudtam senkire SZEMÉLY SZERINT, amíg nem tudtam, hogy mi áll a máséba került anyagok és védett anyagok, eltűnt pénzek és munkák, személyi anyagok és pecséttel alkotott anyagok eltűnésének, más nevén való kiadásának hátterében. Szóltam eleget. Azt hittem, van egy hekker és kész, de a valós adatok és a viselkedések is számos olyan tényt tartalmaznak, ahol az informatikai hibák hátterében személyes régészeti, nyomozási és nem tudási, meg más visszaélések és személyi hibák állnak.

Ez a pont, amikor az ígéretemnek megfelelően a család és más anyagok védelmére, a bírósági és egyetemi hibák miatt és a szándékos akadémiai (volt egyetemi tanáraim is) mulasztások miatt, közzé kell tennem minden anyagot, nevet, napló fotó és más adatokkal, óráról, órára, végig vezetve minden képzési és nyomozási anyagot, bírósági és muzeológiai és más rendszerhibák után, más nevén kiadott anyagok miatt, valamint mások olvasni nem tudása miatt..

Sokat gondolkodtam már, amikor ugye, 6-7 évesen végig hallgatja az ember, ha bevisz egy nyílhegyet a múzeumba, hogy becsületes, más elhányja, ellopja, beolvasztja, nem szól alapon. A lelőhelyet azóta sem tárták fel, holott már a velem egyidősek tanítanak..

Az anyagok az ígéretemnek megfelelően felmennek Bálint Csanád és Maróth Miklós viselkedése és mások minősíthetetlen visszaélései és mulasztásai miatt.

Az egy dolog, hogy az ember már ott tart, hogy pszichikailag is eljárást vált, a nyomozások miatt, és minden szakma tanításait és eljárásait alkalmazni kezdi, csak hogy helyre rakja az adatokat és anyagokat, mondjon is valamit, ami nem ártalmas, meg nem is.

Nos, akkor mondunk is valamit, meg nem is..

Szépen adatközléssel és hivatkozási hibákkal alátámasztott lopási adatokkal, nyomozásokkal..

Nagy fába vágtam a fejszét, olyan emberként, aki auditor is, a szó minden értelmében is, meg 9 szakmával rendelkezik, és sosem veszekedett senkivel. Viszont levélben nagyon szívesen kiosztok mindenkit, mint a kártyalap, ha a hibákat nem kezeli vagy nem fogja fel vagy nem néz utána miből dolgozik meg mit ad ki meg, meg mit okoz...

meg mint nem dolgozott megfelelően vagy mit nem tud elolvasni a valóság fényében ...

minden relatív..

AKKOR JÁTSZUNK, MEGNÉZZÜK, Neumann mit tudott ....

Most akkor nézzük meg, ki nem értett az antropológiához, meg ki nem emlékezett..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése