2022. október 5., szerda

Lövey Varga Éva Jog az Igazságért & Seuso_Mindent Bele Varázslat és meglepetés a jogban?



Lövey Varga Éva

Jog az Igazságért & Seuso_Mindent Bele
Varázslat és meglepetés a jogban?


Egykor csak a mágia, a szertartások, a vallás, a szellem kutatásainak területén, valamikor a néprajz, a mese és monda területén gondoltam, gondolhattam varázslatra. Ma már, hogy szembesültem egykori jogász, bíró tanáraim, orvostanáraim valamint a belügyminisztériumi, külügyis nyomozók szó szerinti adatváltoztató hazugságaival, és nyelni nem voltam képes tovább, meg magamba tartani, hanem kimondtam, hogy ránéztem a cikkre, könyvre, hogy az illető lopott, és a másik tanár, szerző lehet azért halott, varázslatnak nevezhetnék szinte mindent. Értem ez alatt a neveléstudományi, pszichológiai doktori iskola hazudozásait, orvosi és bírói adatcseréit az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Jogi Karától a Pécsi Egyetem, a Szegedi és Debreceni, Miskolci Egyetem, meg a New Yorki, Oxfordi, Berkeley és több más egyetem adatcserés képzéseit is.
A mesedélutánoknak talán a mai egyetemi könyvtári munkák egyező anyagaival végleg vége lett. A varázslatokban a fizikai, kémiai gyakorlattal rendelkező ember kevésbé hisz, az adatokhoz megfelelően ragaszkodik.
Amikor már minden türelmét kezdi felemészteni az ez is hazudott, az is más munkája, máshol van, más volt ott, akkor kezd arra gyanakodni, hogy a bíró meg az igazságügyi szakértő abnormális, és egy ember anyagát hatszáz másikéba tette, vagy színtisztán elmebeteg és korrupt, s fenyegetéssel hamisította meg hatezer másik ember feltehető vallomását, mellőzve a pontos adatkeresésekhez az adategyeztetést, információszerzést.
Dr. Kocsis Ildikó mostanában olvasott, a munkámat, mások munkáit nagyszerűen segítő fogalommagyarázó idézetei közt a mai talán az, ami mindenkit, mindenhol leginkább felháborít, és kötelező érvénye ellenére a legnagyobb visszaéléseket generálja és generáltatja.
Egy a baj, bármilyen törvényt hoz valaki, bármilyen fokozatot szerez, ha szellemileg és lelkileg a képességei nem megfelelők, a jót fogja bántani, és a hibái folytán végig tönkretenni, és 20-39 év nyomozással, pszichiátriai munkával kárt, halálokat, pénzügyi csalásokat, diploma és szerzői jogi lopásokat fog generálni és a hazigságaival másokat hazugságra kényszerítve a jót, az igazat elleplezteti, elfeledteti, eltemetteti és eltünteti a hibáival a rossz elleni bizonyítékokat, folyamatos támadásokat szítva a védekező, igazságot birtoklóval szemben.
Nem a legkellemesebb feladat a balfék elnöki tanácsadóról vagy a selejtes szemészről írni, aki szemészeten szülési diagnózist ír be szűrés helyett, a bíróról, aki tanítványa ellen bírósági (régészeti) feltárás helyett eljárást indít... Sorolhatnám.
A hazug udvarlót is hamar utól érik, mint a hazug szexszuálpszichológust, vagy büntetőjogászt, aki egyetemi tanárként, rektorként hazudik, s a hazugságával más szerzői munkáját más diplomájába rakarja a bíróval.
"Így tudtad?
A bírósági iratokat a kézbesítés megkísérlésének napján kézbesítettnek kell tekinteni, ha a címzett az átvételt megtagadta."- idézi Dr. Kocsis Ildikó, természetesen helyesen, tanítani akarván. Természetesen helyesen. Mert ezt tartalmazzák a jogi intézkedések. Az már más kérdés, hogy itt aztán a kutya füle is átvehette, meg ülhet 100 évig a levél a postaládában, ha az illető külszolgálaton van, kórházba került, épp vizsgázva elköltözött, sose kapja meg, mert vki belenyúl a postaladába, kifújja a szél, leég a kuka és begyúl a postaláda ..stb .
Ilyenkor a jogász, orvos szó szerint a legnagyobb hülye lesz a bíróval. Ha húsz évig csalnak az adattal, akkor az is marad... S mindenki hamarabb lesz a régészeti leleteink közt, minthogy a gyilkos megtaláltassék, aki a hibákkal ölt...


Szeged, 2021. augusztus 04. 18:18


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése