2020. január 1., szerda

GYILKOS RÉGÉSZ-ÖRÖKSÉG - GONDOLATOK A TÖRTÉNTEKRŐL ÉS A SZAKANYAGOKRÓL



2020-AT ÍRUNK. JANUÁR 1-ET.

ANNAK IDEJÉN MINDENKI MÁST TERVEZETT.. Sok embert a halála akadályozott meg. Mások mégis túlélték mások bűneit, egyetemi diákcsínytevésnek induló lopásait, tanár megvezetéseit, adatcseréit, szándékos diplomahamisításait, becseréléseit, rosszul nyomtatásait, géplopásait.. Adathekkeléseit, személyfelcseréléseit.

Mikor valaki bolond, két nőt, több nőt nem képes megkülönböztetni, főleg ha olyantól kér adatot, aki kb ismer mindenkit, és az új hat másik arcot nem is ismeri.. csak találgat kérdés helyett, és támad.. és nőre támad kérdés helyett.. vagy nem tud férfiakat megkülönböztetni. Ez nem csak orvosi eset, többnyire az emberi emlékezet nem pontos. Főleg, ha ismeretlen a környezet, az a kör, amibe kerül, amibe bekerül, és vagy 20-25 év után nem ismerik meg, csak azt, aki rá hasonlít és újonnan kerülve be, a régi énére vagyis énjére hasonlít.


Hát, remek játék ez az egyetemi tanári munkaviszonyokkal és emlékekkel, meg a nyomozók kreativitás és képességhiányával, meg a katonák elme- és képességhiányosságával, a pszichiátriai kontrollok visszaéléseivel. Mert hát, ha hamis eljárásokat alkalmaz valaki az orvosi területen, minden területen hibát produkál. Ezt meg nem nehéz elérni egy informatikai hibában, amit a bolond lustaságból nem tanult meg és nem alkalmaz, meg nem maga néz utána. rendőrként, ügyészként, orvosként. S adjuk tovább és tovább a hibát.. meg a lustaságot. Mi is fog történni?

:)

Támadj rá a történtekről és eseményekről, az adatokról, a szereplőkről, az ismerőseidről, az orvosokról, a bírókról....és egyebekről semmit nem tudóra, akinek semmi köze nincs és nem volt, és máris nyakadba zúdítottad a 9 akár 27 szakmás 98%-os vizsgást, .. nézzük mi lesz, ha belenéz az adatokba, hova tűntek a családtagjai, a munkái, a tervei, a jövedelmei, a tanárai, a barátai .. és az adatai... és van hozzá közöd, keleten, nyugaton, délen vagy északon? Vagy csak játszol az informatikával, és nem számolsz a máshol élő zsenialitásokkal? :) Hát.. nem számolsz.. pedig folyton csak számolgatsz a gépednél!

Aztán találgass, mire céloz és mit ír le, ha nem voltál ott sehol, vagy ahol ott voltál, ott marhaságot csináltál és egyértelmű lett a visszaélésed! :) Sok sikert!

Jobban jártál volna a dühöngésed helyett egy etikai kurzussal vagy egy emlékfelidéző eljárással.

Most aztán...cs...-heted.

Itt vannak az anyagai más szempontok szerint is. Ne szivass, mert visszaszivatnak! :) ;)
Aztán gondold meg, hogy minden hiba lekövethető-e az univerzumban! :)

Le, mert a fizikát még nem írta át a matekkal senki, mert az csak a képlet az értelmezéshez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése