2019. július 1., hétfő

Kutatók és kutatottak



Kutatók és kutatottak..

A rendőrségi nyomozás és a bírósági előírások anyaga a lakcím és személyi, kutatói védelem valahogy a bírósági szinten sem volt és nem tiszta a mai napig..

A titkosított bíró anyaga kikerül, máséba kerül és más kap diplomát rá, az már nagyon durva..


A nemzetbiztonság sértéseket nem jelentik és nem jelentették, a jó képességűek eltűnnek, a betegek meg diplomát kapnak.. felcserélt TAK és diák, valamint nyomozói iratokkal. Ez nagyon durva..

És kellett volna egy kis ész megtalálni, a korábbi adatokat...

Ahol éppen az ötvös képzést teszi tönkre valaki a felsősoktatási és közép - rendszerben, amivel éppen a legjobban kutatni kellene..

Viszont, ha az országgyűlési, törvényhozói hatalom szintjén van aki akadályozza, akkor nem biztos, hogy éppen a katonaság és határvédelem nyakába kellene és kellett volna varrni az adatok meghamisítását és a gyilkosságokat, vagy éppen a nyomozó fejére szólni.. Esetleg a régészére, aki nem találja a lelőhelyet, mert éppen a laborok anyagát is kirabolják és eltüntetik és nem nyomoznak a rendőrök , meghamisított és máséba rakott kutatói anyagok, albérletekből és kollegiumokból eltűnő anyagok, felcserélt és hasonló nők szülési és végzési és munkaviszony eltűnéseinél, valamint az egyetemi felvételik és végzettségek, diplomák keverésénél, ahol a beszélni nem tudó más előadót kér orvosi okból és feliktatják a munkáját az azt felolvasónak a tévések és a professzorok, vagy akadémikusok..

Na, hát.. csak néhány örök gyilkos hiba a rendszerben és a nyomozásokban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése